A mozgás lelkisége

Nordic walking és szemlélődő ima

Megjelent Molnár Renáta–Hofher József SJ A mozgás lelkisége – nordic walking és szemlélődő ima című könyve, amely Bíró László püspök és Patsch Ferenc SJ  ajánlásával a Jezsuita Kiadó gondozásában.

 

"A Jézusi gyaloglás/Gyaloglás Jézussal lelkigyakorlat nyomán született könyvben a szerzők – túllépve a lelkigyakorlat keretén – az ima és a mozgás csendben megszülető egységének gondolatát bontják ki, mindketten a maguk módszerével.

Molnár Renáta a jézusi „mozgáslelkiség” nyomán vezet be abba, hogyan kapcsolható össze a mozgás, a járás az elmélyült imádsággal, s hogy a sport megújuló nyelvezete hogyan szólíthat meg szépkorút és fiatalt, egészségeset és betegséggel küzdőt, hívőt és keresőt, s hogyan válhat misszióvá, az új evangelizáció egyik lehetőségévé.

Hofher József jezsuita az út központi szerepére fűzi fel a szív imájának lelkiségét s a Jézussal való úton járás szimbolikus történeteit".

 

Magyar Kurír:  2017. Január 26.  Könyvbemutató a Loyola Cafe-ban

 

 

Kiadó: Jezsuita Kiadó
Oldalszám: 220 oldal
Méret: 190 mm x 130 mm x 8 mm
Kötés: Kartonborított, ragasztott
ISBN: 9789638014740
Bolti Ár: 2500 Ft

 

Könyv rendelhető 10-20 % kedvezménnyel a különböző forgalmazóknál

 

Nagyobb mennyiségű rendelés esetén egyéni kedvezmény.
Egyeztetés: Molnár Renáta, renata@jezusigyaloglas.hu

Jézusi gyaloglás születése
 

Hofher József jezsuita szerzetes és Molnár Renáta Cor-Way® életmódtréner, 4 gyermekes édesanya közös álma valósult meg abban a lelkigyakorlatban, amely a mai kor emberét a maga teljességében szólítja meg.
 

Lelkigyakorlat
 

A 4 napos lelkigyakorlat az imádkozást a mozgással, a lelket a testtel összekapcsolva vezet be a szemlélődő Jézus-imába, a test- és mozgáskultúrába és a nordic walking alapjaiba.
 

MozgásLelkiség
 

A mozgás és spiritualitás új nyelve, Jézus értünk való gyaloglása a hit közösségében – a közös nyelvben, Jézus Krisztus testvériségében válik mozgalommá.

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető


+36 30 687-9203


Hofher József SJ
spirituális kísérő
lelkigyakorlat vezető