Jelentkezés és fizetési tudnivalók

Lelkigyakorlat

Jelentkezéshez szükséges az Adatkezelési tájékoztató elfogadása! 

A Lelkigyakorlatokra jelentkezni az adott program menüpontjánál, a konkrét időpont kiválasztásával lehet. Az időpontok a NAPTÁR menüpontban is megtalálhatók. 

(Pszichiátriai kezelés alatt álló betegeket jelenleg nem tudunk fogadni).

Jelentkezés

-  a jelentkezési lap kitöltésével történik. A jelentkezőt ezután előzetes nyilvántartásba vesszi a lelkigyakorlatos ház. A különböző helyszínek lelkigyakorlatos házai intézik a jeletkezést, regisztrációt és a fizetéssel kapcsolatos feltételeket. 

A regisztráció a lelkigyakorlatra a részvételi díj átutalásával válik érvényessé.

A regisztráció csoportos jelentkezés esetén is személyre szabott. A személyes adatokat bizalmasan kezeljük. 

Fizetési tudnivalók

A különböző helyszínek lelkigyakorlatos házai eltérő lehetőségekkel és fizetési feltételekkel fogadják be a programokat!

Tahi - fizetési feltételek

Lelkigyakorlat

A lelkigyakorlat teljes ára 4 éj/fő/teljes ellátással (41 000 Ft). A jelentkezés követően  elküldjük a 7000 Ft előleg utalására vonatkozó bankszámlaszámot, amelyet 8 napon belül kérünk átutalni a lelkigyakorlatos ház számlájára. A fennmaradó összeg készpénzben vagy SZÉP kártyával is fizethető a helyszínen. 

Lemondás módja: A részvételi szándék lemondását írásban kérjük jelezni a lelkigyakorlatos ház felé és az info@jezusigyaloglas.hu e-mail címre.

Az átutalt előleg összegét (7000 Ft) a lelkigyakorlatos ház már nem tudja visszafizetni. Megértésüket köszönjük!

 

Dobogókő – fizetési feltételek

Lelkigyakorlat

A lelkigyakorlat teljes összegét 4 éj/fő/teljes ellátással (45 000 Ft) a lelkigyakorlatos ház előre, utalással kéri kifizetni, 30 nappal a program megkezdése előtt.

Kedvezményezett neve: MANRÉZA - Ignáci Lelkiségi Központ
Bankszámlaszámra:10700024-69451571-51100005
Címe: 2098-Pilisszentkereszt, Téry Ödön u. 6.

Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni:
Jgy. (az időpont amelyre jelentkezik), Név (teljes név)

A jelentkezés kötelezettséggel jár. A lemondással kapcsolatos részleteket 2018 aug. 1 után közöljük.

Püspökszentlászló – fizetési feltételek

Püspökszentlászló Életrendezés háza intézi a jelentkezést, regisztrációt és a fizetéssel kapcsolatos részleteket. Jelentkezés esetén válaszlevelet küldenek. 

Visszaigazolás

Az elküldött regisztrációra a jelentkező által megadott e-mail postafiókba visszaigazoló levelet küldünk, melyben tájékoztatjuk, hogy elfogadjuk-e jelentkezését, vagy esetleg helyhiány miatt várólistára kerül.
Ha várólistára került, amennyiben mégis tudunk helyet biztosítani, azonnal levélben vagy SMS-ben küldünk értesítést.
Amennyiben 48 óra elteltével sem kapott visszajelzést, vagy egyéb személyes kérdése merült fel a programmal kapcsolatban, kérem az info@jezusigyaloglas.hu címre küldjön levelet. 

 

Jézusi gyaloglás születése
 

Hofher József jezsuita szerzetes és Molnár Renáta Cor-Way® életmódtréner, 4 gyermekes édesanya közös álma valósult meg abban a lelkigyakorlatban, amely a mai kor emberét a maga teljességében szólítja meg.
 

Lelkigyakorlat 2 lépésben
 

A 4 napos kétlépéses lelkigyakorlat az imádkozást a mozgással, a lelket a testtel összekapcsolva vezet be a szemlélődő Jézus-imába, a test- és mozgáskultúrába és a nordic walking alapjaiba.
 

MozgásLelkiség
 

A sport és spiritualitás új nyelve, Jézus értünk való gyaloglása a hit közösségében – a közös nyelvben, Jézus Krisztus testvériségében válik mozgalommá.

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető


+36 30 687-9203


Hofher József SJ
spirituális kísérő
lelkigyakorlat vezető