Jelentkezés és fizetési tudnivalók

Lelkigyakorlat

Jelentkezéshez szükséges az Adatkezelési tájékoztató elfogadása! 

A Lelkigyakorlatokra jelentkezni az adott program menüpontjánál, a konkrét időpont kiválasztásával lehet. Az időpontok a NAPTÁR menüpontban is megtalálhatók. 

(Pszichiátriai kezelés alatt álló betegeket jelenleg nem tudunk fogadni).

Jelentkezés

-  a jelentkezési lap kitöltésével történik. A jelentkezőt ezután előzetes nyilvántartásba vesszi a lelkigyakorlatos ház. A különböző helyszínek lelkigyakorlatos házai intézik a jeletkezést, regisztrációt és a fizetéssel kapcsolatos feltételeket. 

A regisztráció a lelkigyakorlatra a részvételi díj átutalásával válik érvényessé.

A regisztráció csoportos jelentkezés esetén is személyre szabott. A személyes adatokat bizalmasan kezeljük. 

Fizetési tudnivalók

A különböző helyszínek lelkigyakorlatos házai eltérő lehetőségekkel és fizetési feltételekkel fogadják be a programokat!

Tahi - fizetési feltételek

Lelkigyakorlat

A lelkigyakorlat teljes ára 4 éj/fő/teljes ellátással (45 000 Ft). A jelentkezés követően  elküldik a 7000 Ft előleg utalására vonatkozó bankszámlaszámot, amelyet 8 napon belül kérünk átutalni a lelkigyakorlatos ház számlájára. 

Lemondás módja: A részvételi szándék lemondását írásban kérjük jelezni a lelkigyakorlatos ház felé és az info@jezusigyaloglas.hu e-mail címre.

Az átutalt előleg összegét (7000 Ft) a lelkigyakorlatos ház már nem tudja visszafizetni. Megértésüket köszönjük!

 

 

Jézusi gyaloglás születése
 

Hofher József jezsuita szerzetes és Molnár Renáta Cor-Way® életmódtréner, 4 gyermekes édesanya közös álma valósult meg abban a lelkigyakorlatban, amely a mai kor emberét a maga teljességében szólítja meg.
 

Lelkigyakorlat 2 lépésben
 

A 4 napos kétlépéses lelkigyakorlat az imádkozást a mozgással, a lelket a testtel összekapcsolva vezet be a szemlélődő Jézus-imába, a test- és mozgáskultúrába és a nordic walking alapjaiba.
 

MozgásLelkiség
 

A sport és spiritualitás új nyelve, Jézus értünk való gyaloglása a hit közösségében – a közös nyelvben, Jézus Krisztus testvériségében válik mozgalommá.

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető


+36 30 687-9203


Hofher József SJ
spirituális kísérő
lelkigyakorlat vezető