Jelentkezés és fizetési tudnivalók

Jelentkezéshez szükséges az Adatkezelési tájékoztató elfogadása! 

Lelkigyakorlatokra jelentkezni az adott program menüpontjánál, a konkrét időpont kiválasztásával lehet. Az időpontok a NAPTÁR menüpontban is megtalálhatók. 

(Pszichiátriai kezelés alatt álló betegeket jelenleg nem tudunk fogadni)

 

Jelentkezés

 

-  a jelentkezési lap kitöltésével történik. A jelentkezőt ezután előzetes nyilvántartásba veszi a lelkigyakorlatos ház. A lelkigyakorlatos ház intézi a jelentkezést, a regisztrációt és a fizetéssel kapcsolatos feltételeket. 

A regisztráció a lelkigyakorlatra a részvételi díj átutalásával válik érvényessé.

A regisztráció csoportos jelentkezés esetén is személyre szabott. A személyes adatokat bizalmasan kezeljük. 

 

Lelkigyakorlat

 

A lelkigyakorlat teljes ára 4 éj/fő/teljes ellátással (45 000 Ft). 

Lemondás módja: A részvételi szándék lemondását írásban kérjük jelezni a lelkigyakorlatos háznak és az info@jezusigyaloglas.hu e-mail-címre. A lemondással járó anyagi feltételek a lelkigyakorlatos ház honlapján találhatóak. Megértésüket köszönjük!

 

 

Jézusi gyaloglás születése
 

Hofher József jezsuita szerzetes és Molnár Renáta Cor-Way® életmódtréner, 4 gyermekes édesanya közös álma valósult meg abban a lelkigyakorlatban, amely a mai kor emberét a maga teljességében szólítja meg.
 

Lelkigyakorlat
 

A 4 napos lelkigyakorlat az imádkozást a mozgással, a lelket a testtel összekapcsolva vezet be a szemlélődő Jézus-imába, a test- és mozgáskultúrába és a nordic walking alapjaiba.
 

MozgásLelkiség
 

A mozgás és spiritualitás új nyelve, Jézus értünk való gyaloglása a hit közösségében – a közös nyelvben, Jézus Krisztus testvériségében válik mozgalommá.

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető


+36 30 687-9203


Hofher József SJ
spirituális kísérő
lelkigyakorlat vezető