Kísérők, segítők

A növekvő érdeklődés nyomán egyre többen, papok, szerzetesek, civil lelki kísérők, sportszakemberek, gyógytornászok, orvosok kapcsolódnak be a lelkigyakorlat munkájába.

dr. Versegi Beáta Mária CB

1972-ben született Kaposváron. Szerzetesnő, a Nyolc Boldogság Közösség tagja, Budapesten él. Teológiai tanulmányait a Sapientia Hittudományi Főiskolán, valamint a Rómában a karmeliták Teresianum Egyetemén végezte, ahol keresztény antropológia szakirányon teológiai doktorátust is szerzett.

Bővebben »

Benkő Adrienne

Budapesten 1950-ben születtem, és itt élek. 1986-ban a Szent Ignáci 8 napos lelkigyakorlat meghatározó volt életemre. Ezután végeztem el PPKE -en, a teológiát, hitoktatói szakot.
Mindig fontos volt számomra az emberekkel való törődés ilyen irányú képzéseken vettem részt.

Bővebben »

dr. Molnár András József

1979. december 20-án született Budapesten. Informatikus, 2008-ban szerzett PhD-fokozatot.
A Sapientia Főiskolán a teológia részismereti képzést végezte el, majd egy további évig filozófiát és spirituális teológiát tanult a Montserrat jezsuita hivatástisztázó és jelöltév keretében (2014–2015).

Bővebben »

dr. Sebők Ágnes

Siófokon nőtt fel, Pécsen él és dolgozik. Neurológos és egyetemi oktató. A lelkigyakorlatok kísérését az Ignáci Lelkiségi Központ képzésén tanulta.

Bővebben »

Fodor János

1977-ben született Baktalórántházán. 2002-ben szentelték pappá. Pasztorálpszichológiai szakképzést szerzett 2005-ben Debrecenben. Grazban katasztrófák áldozatainak lelkigondozásából írta disszertációját.

Bővebben »

Kerényi Krisztina

Szentendrén nőtt fel; fiatalon a Regnumi Közösség tagja lett. A tájfutás, amelyben kimagasló eredményeket ért el, a természet szeretetét is elhozta számára.
A Semmelweis Egyetemen gyógytornászként végzett, majd manuál-terapeuta képesítést szerzett.

Bővebben »

Lieli Zsófia

Debrecenben született 1977-ben. Magyar–angol szakos tanárként végzett a Debreceni Egyetemen 2001-ben. Tanár és kollégiumi nevelőtanár volt Debrecenben. 2010–2012 között a Károli Gáspár Református Egyetem mentálhigiénés képzésére járt.

Bővebben »

Marik Judit

1967-ben született Budapesten. Szentendrén a Ferences Gimnáziumban érettségizett 1986-ban. Az Egészségügyi Főiskola gyógytornász szakán 1989-ben végzett.

Bővebben »

Monori Tünde

1954-ben született, három felnőtt gyermeke és két unokája van. Tolmácsként dolgozva szerteágazó közvetítői tapasztalatot szerzett.
A lelkigyakorlat-vezetést az Ignáci Lelkiségi Központ képzésén sajátította el.

Bővebben »

Orbán Péter

Az egykori bencés diák családos, ötgyermekes gyógypedagógiai tanár és nordic walking tréner.
Társadalmi vállalkozóként fogyatékkal élő emberek ellátásában hiánypótló és életminőséget javító szolgáltatásokat hozott létre a lakhatás, a rekreáció és a foglalkoztatás területein.

Bővebben »

Orbánné dr. Lévai Zsuzsanna

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem elvégzése után 18 esztendőt gyermekei nevelésének szentelt, majd hároméves mentálhigiénés képzést követően visszatért az egészségügyi szolgálatba. Nyolc éve rehabilitációs tanácsadóként dolgozik.

Bővebben »

Papp Cecília

1967-ben született. 25 éve dolgozik gyógytornászként. A Visegrád Gizella-telepi Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház munkatársa.
2014-ben kapcsolódott be a Jézusi gyaloglás lelkigyakorlatainak kísérésébe.

Bővebben »

Petrovich László SJ

1977-ben született Miskolcon. 2001-ben lett a Jézus Társasága tagja.

Bővebben »

Pirityiné dr. Papanek Márta

1962-ben született Budapesten. Orvosként a Zirci Erzsébet Kórház szülészetén, majd Budapesten a Klinikai Pszichoterápiás Ambulancián dolgozott. A dobogókői Manréza Lelkigyakorlatos Ház, az Ignáci Lelkiségi Központ munkatársaként lelkigyakorlatokat kísér, lelki vezetőként tevékenykedik.

Bővebben »

Rajmon Viktor

1966-ban született Tapolcán. Fiatalon versenyszerűen kosárlabdázott. 1990-ben építőmérnöki diplomát szerzett. Jelenleg beruházó mérnökként dolgozik.
2000-ben, egy szemlélődő lelkigyakorlaton ismerkedett meg a jezsuita lelkiséggel. 2012-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen mentálhigiénés és szervezetfejlesztési képesítést szerzett.

Bővebben »

Schuschnigg Theresia CB

1970-ben született. 1995 óta a Nyolc Boldogság Közösség tagja. Nyelvészeti tanulmányokat folytatott. Rómában spirituális teológiát hallgatott, majd Franciaországban végezte teológiai tanulmányait. A Közösség belső szolgálata mellett főként lelkivezetéssel és lelkiség tanításával foglalkozik.

Bővebben »

Suller Melinda SJC

1990-ben jelentkezett Jézus Szíve Társaságába, ahol 2001-ben örök esküvel kötelezte el magát.
A Sophia Szerzetesnői Főiskola elsőként induló évfolyamában hitoktatói és lelkipásztori munkatársi diplomát szerzett, majd a Semmelweis Egyetem lelkigondozói szakán tanult.

Bővebben »

Szabó László SchP

1995-ben érettségizett, 1996-ban belépett a piarista rendbe, 1997-ig novícius volt. Ezt követően Budapesten teológiát tanult, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és a Sapientián szerzett magyar–hittan szakos tanári diplomát.
2003-ban szentelték pappá, előtte egy évvel tett örökfogadalmat.

Bővebben »

Jézusi gyaloglás születése
 

Hofher József jezsuita szerzetes és Molnár Renáta Cor-Way® életmódtréner, 4 gyermekes édesanya közös álma valósult meg abban a lelkigyakorlatban, amely a mai kor emberét a maga teljességében szólítja meg.
 

Lelkigyakorlat 2 lépésben
 

A 4 napos kétlépéses lelkigyakorlat az imádkozást a mozgással, a lelket a testtel összekapcsolva vezet be a szemlélődő Jézus-imába, a test- és mozgáskultúrába és a nordic walking alapjaiba.
 

Jézussal Gyaloglók
Testvéri Közössége

„Hű az Isten, ki elhívott titeket az ő Fiával, a mi Urunk Jézus Krisztussal való közösségre. Kérlek azonban titeket atyámfiai, a mi Urunk Jézus Krisztus nevére, hogy mindnyájan egyképpen szóljatok, és ne legyenek köztetek szakadások...” (1Kor 1,9–10)

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető


+36 30 687-9203


Hofher József SJ
spirituális kísérő
lelkigyakorlat vezető