Molnár Renáta

Nehéz élethelyzetek, leromlott egészségi állapot, alacsony energiaszint: saját élettapasztalatom, hogy négy gyermekes édesanyaként, vezetőként mekkora kihívás talpon maradni, felépülni, megújulni.

Így született meg a szívemben a Cor-Way® komplex módszertana, oktatási programja, amelyet 25 év szakmai tapasztalat után 2015-ben indítottam útra.

A Cor-Way® a sport–lélek–élet három pillérére épülő komplex egészségprogram.  

Nagy öröm számomra, hogy 2016-ban a TÜV Rheinland InterCert Tanúsítvány minősítését is elnyerte a Cor-Way® módszer „Sport–Lélek–Élet”-tréningje és oktatása.

2020-tól a szociális területen kredit pontos minősített továbbképzés formájában is elvégezhető a kiégést megelőző/kezelő 30 órás képzés. Program címe: Kiégett lépések újraszinezése a Cor-Way® módszer alapján. Engedélyszáma: S-05-050/2019       

A programok 7+1 témakört dolgoznak fel, "járnak" körbe szinergiákat építve, ezzel is segítve a mai kor emberének fizikai-mentális-szociális-lelki jól-létét. 

+1 elem, vagyis a LelkesTest nordic walkingos lelkigyakorlata azok számára segít, akik tovább szeretnének menni, a mozgás és az imádság belső útján. Ezt a missziót viszi országszerte és határon túlra is a különböző felekezet számára. 

2016-ban a Speak Academy nyilvános beszédkurzusán elmondott záróbeszéde egyben személyes vallomás sport és lélek kapcsolatáról.  

 

Csoportos oktatásai mellett személyre szabott életmód-tanácsadással is segíti a hozzá fordulókat. Amennyiben érdeklődik a további programok iránt kattintson a nyílra! » 

Szakmai tapasztalat

Tagságok, önkéntesség

Tanulmányok